Ny samarbetspartner på belysningsmaster

Satema öker trycket på belysningsmaster.

Vi har ingått ett samarbetsavtal med den italienske belysningsmastspecialisten Trime som huvudleverantör av belysningsmaster för den nordiska marknaden. Detta avtal ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder ett bredare sortiment av belysningsmaster med högkvalitativa komponenter som LED armaturer, ljussensor, astrour och roterbart torn som standard. Den nye serien av master täcker olika behov och användningsområden: Plugin, generatordrift, ren batteridrift samt hybrid.

NYHET! Belysningsmast med patenterad nödbroms för mastsektionerna

Modellen X-Chain är den första belysningsmasten på marknaden med patenterad nödbroms som fungerer i alla positioner, både vid upp och ner vevning av mastsektionerna. Om den 6mm tjocka vajern skulle brista slår nödbromsen till och hindrar masten från att falla ner.
(Reg.nr.: 102017000044431). Masten är utvecklad för att klara en vindhastighet upp till 110 km/h. Masten är försedd med lyftöglor för kran och extra stora hål för gaffeltruck.

Plug in: Et brett sortment av kompakta belysningsmaster som är enkla att transportera.

Generatordrift: Robusta belysningsmaster med låg enerergiförbrukning.

Batteridrift: Belysningsmaster med batteri för miljöer som inte tillåter andra energikällor.

Hybrid: Dieselmotor och uppladdningsbara batterier ger lägre förbrukningskostnader, reducerar utsläpp och gör det möjligt att arbeta nattetid i tätbebyggda områden utan att störa omgivningen.

satema ab med ny samarbetspartner på belysningsmaster